ProhVobis | Over ons
293
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-293,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Over ons

Henk Gommans

ProhVobis Administratie is een administratiekantoor gevestigd in Koningslust, Limburg en is opgericht in oktober 2009 door Henk Gommans. Ik heb ruim 20 jaar ervaring als boekhouder en heb bij diverse firma’s als hoofd administratie gefungeerd.

Het Administratiekantoor is voornamelijk operationeel in Zuid Nederland voor alle midden- en kleinbedrijven en begeleidt en adviseert de ondernemingen bij hun administratie en bij hun financiële vraagstukken. ProhVobis streeft continu naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van haar dienstverlening, uiteraard betrouwbaar en met een zo kort mogelijke doorlooptijd.

ProhVobis betekend voor jou en wij doen er alles aan om het voor de klant zo goed mogelijk te regelen. Van administratieve vraagstukken tot het doen van de gehele administratie.