ProhVobis | Budgetcoaching
599
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-599,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Budgetcoaching

Mensen die door omstandigheden niet zelf voor een goede financiƫle huishouding kunnen zorgen kunnen zich melden bij ProhVobis, die budgetbeheer verzorgt.

Het inkomen komt binnen bij de budgetbeheerder. Deze zorgt voor de betaling van vaste lasten en, afhankelijk van de zwaarte van het budgetbeheer, binnenkomende rekeningen. Dit wordt tevoren vastgelegd in een budgetplan. De cliƫnt krijgt een afgesproken bedrag per week of per maand als leefgeld. Voor betalingen die niet iedere maand plaatsvinden wordt een bedrag gereserveerd tot de betreffende betaling moet plaatsvinden. Ook kan een bedrag worden gereserveerd voor onvoorziene uitgaven. Budgetbeheer moet voorkomen dat er schulden ontstaan of dat eventuele schulden oplopen. Budgetbeheer kan ook aflossingen van schulden betalen uit het budget.

Administratie
Bedrijfsrapportage
Advisering
Fiscale dienstverlening
Salarisadministratie
Budgetcoaching

Interesse? Twijfel niet!